Skab en magisk nytårsaften med blomster og festpynt

Snart skal champagneglasset hæves, og et nyt år bydes velkommen. Nytår behøver ikke kun være lig med farverig konfetti og truthorn. Pynt op til en festlig aften med fine Queen® Flowers stilke i vaserne, små blomster i isterningerne og enkelte serpentiner langs nytårsbordets midte. Du kan også fylde champagnekøleren op med smukke blomster. Obs. blomsterne må ikke spises.

Årets sidste fest skal netop være noget udover det sædvanlige, så gæsterne kommer i feststemning, føler sig godt tilpas og kan træde ind i det nye år med stil. Uanset dine planer for årets nytårspynt eller nytårsdekoration, finder du med sikkerhed en matchende blomst fra Queen® Flowers, der vil sætte prikken over i’et.

Vi byder 2024 velkommen! 

Vi fejrer og hylder årets lyspunkter, når champagneflasken poppes og fyrværkeriet lyser himlen op ved midnat. Men før dette festlige tidspunkt, hvor vi springer ind i 2024, bruger vi mange gode timer ved middagsbordet sammen med familie og venner.

Et flot og festligt nytårsbord er derfor et must, og her er det oplagt at pynte op med smukke blomsterdekorationer. Ofte er denne festlige begivenhed bygget op omkring en gennemgående stil eller farvetema, og her tilbyder Queen® Flowers en smuk farvepalette af friske nytårsblomster og nytårsbuketter til anledningen. Du kan foreksempel dække op med rene, hvide blomster for et eksklusivt og stilrent look. Eller tilføje sarte lyserøde nuancer eller en skarp, livlig pink til at pifte tøsemiddagen op. Uanset om du foretrækker enkelte stilke i glasvaser eller en eksklusiv nytårsbuket på bordets midte, giver vores blomster et dejligt udtryk og viser, at du har gjort dig umage med pynten. 

Selv efter festen og flere uger ind i det nye år vil du kunne nyde dine nytårsblomster. Vores Queen® Flowers buketter holder sig nemlig friske i minimum 3 uger, hvor vores potteplanter står flot i mindst 4 uger. De spreder derfor ikke kun glæde nytårsaften, men et godt stykke ind i januar. 

Blomstrende nytårsdetajler

Vores blomsterstilke kan sagtens holde sig flotte et par dage uden vand. De er derfor oplagte at bruge til bordkort og servietpynt ved en festlig anledning som nytårsaften. Derudover er det en let måde at lave årets nytårsdekoration på og skabe fine detaljer på bordet.

Tag for eksempel en blomsterstilk eller nip et par blomsterhoveder af en potteplante. Placér blomsterne under en servietring, lim dem fast på små manillamærker eller vedhæft dem med silkebånd i en fin farve, der falder i tråd med den øvrige nytårspynt. Tilføj eventuelt en fin sløjfe. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når der skal pyntes op til årets sidste fest.

Festlige nytårshatte og bordbomber med blomsterkonfetti

Gør nytårsaften endnu mere festlig med et gennemført tema, nytårshatte med blomstertoppe og glitrende blomsterbordbomber. Blomsterkonfetti, der matcher din blomsterdekoration på nytårsbordet, vil med garanti sprede overraskelse og feststemning blandt dine nytårsgæster! Vi viser dig, hvordan du let kan trylle almindelige nytårsbordbomber fra supermarkedet om, så de i stedet skyder et festfyrværkeri af blomster ud på bordet. Det giver blot dine nytårsrammer endnu mere wow-effekt.

Spring ind i det nye år med vores funklende nytårsbuket

Perfekt som værtindegave eller nytårspynt derhjemme. Årets sidste - men helt store nyhed - er vores funklende nytårsbuket, der stråler af glitter, fest og fyrværkeri. Den skaber en feststemning uden lige, hvad end den placeres på dit eget nytårsbord eller der, hvor du er inviteret som nytårsgæst.

OBS! Vores nytårsbuket fås både i hvid og rosa og leveres kun i slutningen af december.