Verdens største kalanchoe producent

A/S Knud Jepsen er verdens største producent af planten kalanchoe, som markedsføres under brandet Queen® Flowers. Vi er en tredje generations familievirksomhed, der har værnet om vores stolte håndværkstradition, siden gartneriet blev opført tilbage i 1939. Vores store passion for kvalitet, lang holdbarhed og innovation kommer i dag til udtryk i det bredeste sortiment af kvalitetsplanter og -blomster på det internationale marked. Denne udvikles løbende med nye spændende sorter og trendskabende planter til den moderne livsstil.

Gartneriet på 120.000 m2 er placeret ved hovedkontoret ved Aarhus, Danmark og har her 130 ansatte. Desuden har vi produktion i Tyrkiet, Vietnam og Holland.

Miljøvenlig produktion

Hos Queen® Flowers er vi fast besluttet på hele tiden at finde bedre og mere bæredygtige løsninger i vores planteproduktion. Vi vil gerne gøre en forskel og samtidig sikre, at du kan købe blomster med god samvittighed. 

Vi har gennem tre generationer haft tradition for at prioritere miljøet højt. I dag er denne prioritering og forpligtelse skrevet ned på papir under navnet Queen® Grows Greener. Det omfatter flere fremtidsvenlige løsninger såsom lang holdbarhed, bæredygtig emballage, biologisk bekæmpelse, genanvendelse af regnvand, energibesparende initiativer mm.

Læs mere

Bliv en del af vores blomstrende univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom med ind i vores blomstrende univers. Her vil du modtage spændende blomsternyheder, inspiration og DIY-guides fra Queen® Flowers. Du vil være den første til at få at vide, når vores unikke Limited buketter eller andre spændende nyheder er på webshoppen.