Byd et nyt år velkommen

Snart skal champagneglassene hæves, og et nyt år bydes velkommen!
Et flot og festligt nytårsbord er prikken over i'et, og hvis man ikke skal gå all-in til nytår, hvornår så? Her guider vi til, hvordan du kan pynte det smukkeste nytårsbord med blomstrende detaljer, som med garanti vil imponere dine gæster og gøre aftenen endnu smukkere. 

Denne festlige opdækning sætter de perfekte rammer for en aften fyldt med glæde og forventninger om et nyt år. Vi har valgt at pynte op med vores smukke hvide Kalanchoe blomster fra Queen® Flowers, men hvis du er mere til orange, pink, rosa eller rød, kan du nemt skifte de hvide nuancer ud og sætte endnu mere farve på aftenen. 

Kreativitet og hygge

Alle kan gå ned og købe det sædvanelige nytårspynt, men kan alle lave sit helt eget? Vores Kalanchoe blomster er nemme at arbejde med, og holder godt, selv uden vand. De er derfor det oplagte blomstervalg, når du skal lave smukke nytårsdekorationer til din borddækning.

Herunder kan du en DIY video, som du kan tage udgangspunkt i. I videoen har vi brugt vores hvide blomster , men Queen® Flowers findes i et væld af variationer og farver, så du kan mikse og matche dem i de farvekombinationer, du synes er de allersmukkeste. 

Psst... Denne smukke borddækning med tal kan også bruges til fødselsdage eller jubilæum. Du kan også prøve dig frem med at lave bogstaver i stedet for tal til for eksempel fødselsdage, konfirmation, barnedåb eller bryllupper.