Sensommerhygge med
Queen® Flowers

Er du heller ikke helt klar til at sige farvel til de lune sommeraftener alene eller i selskab med familie og gode venner? Det er vi i hvert fald ikke. Hvis du har en overdækket terrasse eller et orangeri, er der stadig god mulighed for at få det sidste ud af sommeren – også selvom regnen falder. Her kan blomster fra Queen® Flowers være med til at forlænge følelsen af sommer og glade dage. Med vores blomster kan du slå kreativiteten løs, mens du nyder et koldt glas vin eller lige netop den drikkelse, du foretrækker.

Sæt kreativiteten fri med fine borddekorationer

Vores blomster findes i et væld af flotte farver, som er med til at skabe den helt rigtige stemning, når du skal nyde de sidste lune sommeraftener. Det er kun kreativiteten, der sætter grænser, når du skal dekorere et smukt sensommerbord, og med vores blomster kan du nemt trylle et naturskønt bord frem.

Du kan pynte bordet med blomster i fine vaser, og du kan heraf samle en lille buket, som du kan bruge til serviet- eller tallerkenpynt. Tilføj eventuelt lidt kviste og grønne blade fra haven. Du kan også dekorere dine lysestager med en blomsterkrans, hvor du tager en blomsterstilk og binder den rundt om lysestagens fod med ståltråd. Se her hvordan det kan gøres. Det er de små detaljer, der gør hele forskellen – både for dig og dine gæster.