Påskeblomster fra Queen® Flowers

Påsken står for døren, og traditionen tro byder denne hyggelige højtid på kreative påskedekorationer, festlige påskefrokoster med familien og søde påskehilsner til ens kære. Påsken inviteres typisk indenfor med smukke påskeblomster, og her er Queen® Flowers perfekt til hver anledning. Hvad end du skal dække et smukt påskebord, pynte hjemmet op med påskepynt eller sende en påskebuket som hilsen.

Vores blomster i en traditionel påskegul er højtidens helt store favorit, der sagtens kan mikses med fine forårsfarver som hvid og lyserød. Før, under og efter påske – så længe holder alle vores buketter og potteplanter. Derfor kan du nyde synet af vores blomster længe efter påskedagene er ovre. 

 

Dæk et smukt påskebord

Til et påskebord hører uden tvivl smukke påskeblomster. Dæk et flot og enkelt et af slagsen med vores mini potteplanter i fine skjulere eller en flot påskebuket på bordet. Brug lyse farver, let tekstil og fine krystalglas til at skabe et forårsagtigt udtryk. Ligeledes kan du pynte bordet med påskedekorationer i form af pustede, håndmalede æg eller små blomsterstilke som servietpynt. 

Queen® Flowers passer til ethvert påskebord, og med vores blomster vil du være sikret den helt rigtige påskestemning til både hverdag og fest.

Vær kreativ til påskefrokosten

Skal du holde påskefrokost eller medbringe årets påskedessert, kan du med fordel være kreativ og lade blomster være en del af middagsbordet. 

Pynt din påskedessert med lækre chokoladeæg og påskeblomster i fine farve. Kagen fungerer nærmest som en smuk påskedekoration i sig selv og er en sjov detalje, der med garanti vil vække opsigt hos dine gæster. Vær dog opmærksom på, at vores blomster ikke må spises, men sagtens kan bruges som et dekorativt element. 

Påskehareører der spreder glæde

Mangler du et kreaprojekt, hvor de mindste kan være med? Så er disse skønne påskehareører en god mulighed. De kan både bruges som et hyggeligt og sjovt pandebånd til børnene, eller som smuk pynt til påskeborddækningen. Se den fulde påske-DIY i videoen her.

Blomster fra Queen® Flowers har en lang holdbarhed, hvilket gør, at pynten holder sig flot i mange dage uden at få vand. Det betyder, at du og dine kære kan nyde den fine påskepynt under hele påsken.

Blomstrende påskepynt

Enkelte gule potteplanter i vindueskarmen eller på bordet er en nem måde at skabe påskestemning på i hjemmet. Du kan også tage årets påskepynt til nye højder og imponere dine påskegæster med fine blomstrende påskeæg. 

For at lave de fine DIY påskeæg skal du bruge en påskebuket eller et par bundter fra vores webshop. Klip blomsterhovederne af, og sæt dem fast med ståltråd i et æg lavet af flamingo eller oasis. Se den fulde påske DIY i videoen her.

Gækkebrev med blomsterstilke

Gæk, gæk, gæk – giv en blomsterstilk væk! At sende et gækkebrev til påske er en hyggelig påsketradition hos særligt de mindste. Hjælp dem med at gøre noget ekstra ud af dette års gækkebrev ved at pynte det med gule påskeblomster. Her kan du bruge et par stilke fra en Queen® buket eller nippe et par blomsterhoveder af vores potteplanter.

Påskeblomster fra Queen® Flowers er særligt gode til gækkebreve, da de er ekstra holdbare og kan klare sig flere dage uden vand.

Kreativ påskekrans

Mangler du et hyggeligt, nemt og enkelt projekt i påskeferien? Denne påskekrans er en oplagt mulighed for at imponere dine gæster, eller som et sjovt kreaprojekt med familiens mindste. Med afskårne gule, hvide og rosa påskeblomster fra Queen® Flowers kan du skabe en særlig hyggelig påskestemning. Blomsternes lange holdbarhed gør desuden at kransen holder sig flot og kan klare sig flere dage uden at få vand.

Hvis du ønsker at tilføje yderligere påskestemning, kan du på blot et par timer strikke disse fine påskehare ører. Det er dog ikke et must og kransen kan sagtens skabe påskestemning uden.