Glædelig Halloween! 

Halloween er spøgelsernes, heksene og de mørke magters fest, der hvert år fejres d. 31. oktober. Når du alligevel skal pynte hjemmet op med spindelsvæv og flagermus, kan du sagtens snige lidt blomsterhygge ind i form af flotte Halloween blomsterdekorationer, potteplanter og buketter. Her er særligt vores varme efterårsorange blomster et perfekt supplement til sæsonens græskar. De kan både placeres i vindueskarmen eller på festbordet. 

Vores blomster er ekstra holdbare, så når Halloween er ovre, fungerer de som smukke efterårsblomster, der kan placeres i alle hjemmets rum. 

Skal du til Halloween fest? Så er vores blomster også den perfekte vært(inde)gave og kommer i en smuk indpakning

Dæk et (u)hyggeligt bord til Halloween

Skal du holde årets Halloween fest? Så dæk et elegant Halloween bord i mørke nuancer, og dekorer det med græskar i forskellige størrelser, levende lys og fine kalanchoe. Et sådant bord emmer af (u)hygge og danner den helt rigtige setting til årets Halloween, hvor gys og gru men også fest er omdrejningspunktet.

Ønsker du at gå all in, kan du lave en stor Halloween blomsterdekoration, der kan pryde bordets midte. Er du mere til det enkle look, kan du blot pynte tallerknerne med fine, orange blomsterstilke. Er orange ikke lige din yndlingsfarve, så skift dem ud med blomster i andre smukke farver - måske en spøgelseshvid?

Blomsterspøgelser og elegante græskarlys

Er du mere i det kreative DIY hjørne til Halloween, så er det oplagt at pynte et smukt bord med hjemmelavede blomsterspøgelser og elegante græskarlys. Begge dekoreret med hvide Queen® Flowers blomsterkranse. Ved at integrere lys i både spøgelser og græskar kan du skabe ekstra stemning og atmosfære, når mørket falder på. De helt perfekte rammer til højtiden. Foruden de lyse, letter og naturskønne farvetoner, kan dekorationerne også laves i en smuk kombination af varme orange og røde farver. 

Send en skræmmende flot Halloween buket

Den helt store tradition til Halloween er græskarskæring og udklædte børn, der går fra dør til dør for at rasle. Hvad med at gøre det til en tradition at sende en flot Halloween buket og ønske dine nærmeste glædelig Halloween? Alternativt kan du ønske dem et glædeligt efterår med en farverig Queen® Flowers buket, der spreder blomsterglæde i ugevis og lyser hjemmet op i de mørke måneder.

Uanset om du foretrækker at fejre Halloween med uhyggelig pynt eller skræmmende græskaransigter, giver blomster fra Queen® Flowers en smuk kontrast og spreder budskabet om en glædelig Halloween.