Lav en smuk blomsterkrans med Queen® Flowers

Hjemmelavede blomsterkranse af friske, farvestrålende stilke emmer både af spirende forår og udendørs sommerstemning. De er perfekte som hårpynt til årets konfirmation, studenterfest, bryllup eller sommerfest. Derudover kan en flot blomsterkrans også bruges til jul som lucia-krans med lys, som adventsdekoration eller blomstrende bordpynt. 

Vores afskårne blomster og buketter egner sig særdeles godt til dette kreative projekt, da de er ekstra holdbare og kan klare sig flere dage uden vand. En sådan krans vil med sikkerhed sætte prikken over i'et til enhver festlig anledning.

DIY til din blomsterkrans

For at lave en Queen® Flowers blomsterkrans skal du bruge en tyk stabil ståltråd, grøn blomstertape, myrtetråd og Queen® Flowers blomster.

Step 1: Tag den tykke ståltråd og mål rundt om hovedet, så den passer. Når ståltråden klippes af, skal der lægges ekstra 5 cm til, så der er plads til blomster, og blomsterkransen til hovedet kommer til at sidde behageligt. Sno grøn blomstertape omkring ståltråden, hele vejen rundt. Husk at trække blomstertapen, så den klæber godt fast på tråden.

Step 2: Sno myrtetråden et par gange rundt om kransen, så du fæstner den. Klip herefter små buketter af blomsterne. Placér hver buket langs ståltråden og sno herefter myrtetråd om stilken. Blomsterne behøver ikke gå 360 grader rundt om ståltrådskransen, men de skal dække mindst halvdelen af blomsterkransen. Det er op til dig, hvordan du vælger at lave blomsterkransen til håret.

Step 3: Fortsæt hele vejen rundt med blomsterne. Sørg for, at blomsterne dækker tapen helt. Når du er nået hele vejen rundt, afslutter du med at sno myrtetråden nogle gange rundt, så blomsterkransen til håret ikke løsner sig. Opbevar blomsterkransen køligt, indtil den skal bruges – dog ikke under 7 grader. Vi anbefaler, at du ikke laver blomsterkransen til håret mere end 3 dage før den festlige lejlighed.