da se en trSmukkere blomster, ganske enkelt ...


Knud Jepsen a/s, der står bag Queen, har siden 1939 dyrket og udviklet planten kalanchoe. Vi er verdens største producent heraf. Mange kender planten kalanchoe som en yderst holdbar potteplante, men Queen® har videreudviklet kalanchoe som afskårne blomster, hvilket betyder, at det nu er muligt at få den smukke holdbare blomst som buketter.

Gartneriet på 120.000 m2 er placeret ved hovedkontoret i Danmark og har 130 ansatte. Desuden har vi produktion i Tyrkiet og i Vietnam, og vi producerer omkring 25 millioner færdigvarer om året i Danmark, hvor langt størstedelen af produktionen er potteplanter.

Læs mere om vores historie her

Kontakt

Queen® 
Skanderborgvej 193
8382 Hinnerup
Danmark
CVR: 11757278


Tel.: +45 86 98 61 66 
Fax: +45 86 98 61 99
Mail: kundeservice@queen.dk

Blomster med bæredygtighed

Hos Queen® har vi tradition for at prioritere miljøet højt. Vi gør vores ypperste for at minimere vores aktiviteters miljøpåvirkning og optimere arbejdsvilkårene for vores medarbejdere.


Læs mere her

Historie

Siden 1939 har vi gennem hele 3 generationer dyrket og udviklet Queen® kalanchoe. 
Dedikerede og kompetente medarbejdere har siden grundlæggelsen været årsagen til vores succes. Passionen for håndværket er drivkraften og ses tydeligt i det brede sortiment af farverige blomster og nye sorter. 

Tilbageblik

Hjertestarter hos Knud Jepsen a/s

Hos Knud Jepsen a/s har vi en Hjertestarter samt en række medarbejdere, der er uddannet i at betjene den.  
Alle må dog gerne bruge Hjertestarteren – også ved uheld i nærområdet.
I tilfælde af hjertestop er det bedre selv at gå i gang, end at 'gøre ingenting'. Hjertestarteren giver selv anvisninger om brugen heraf, når den tændes.
Knud Jepsens hjertestarter hænger synligt lidt nede af gangen til højre for hovedindgangen.

Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--