da se en tr


Queen® Originals

Queen® Originals stammer fra de oprindelige kalanchoesorter og udmærker sig ved store blomster med stærke klare farver. Med en fantastisk holdbarhed og mange flotte farver, sætter kun fantasien grænser for anvendelsen. De er nemlig mere end bare en potteplante, da de også kan sættes sammen i overdådige og farvestrålende arrangementer - inde såvel som ude.

Se sortimentet

Queen® RoseFlowers

Med Queen® RoseFlowers kan der skabes helt nye romantiske universer. Det brede udvalg af farver giver rig mulighed for at lade romantikken blomstre. De holdbare rosenknopper og fyldige blomster opfylder alle krav til farve, former og holdbarhed. Lad fantasien blomstre med Queen® RoseFlowers®.

Se sortimentet

Queen® MoreFlowers

Queen® MoreFlowers er en meget iøjenfaldende serie, der består af unikke planter med meget specielle blomster der pryder ekstremt længe. MoreFlowers® er mere af det hele; mere glæde, mere stil, mere passion og mere forkælelse.

Se sortimentet

Queen® ElseFlowers

Queen® ElseFlowers, som understreger kunsten i naturen og tilfører blomsterne en helt ny stemning af vild og eksotisk natur. Queen® ElseFlowers adskiller sig fra de oprindelige sorter, og med tegningerne i kronbladene og de levende farver komplimenteres den store ‘Urban Jungle’ trend.

Foråret vil blive brugt som en testfase og vi vil have små mængder i opstarten. Vi planlægger at kunne præsentere 5 farvegrupper og forventer at være klar med større mængder fra august og hen over efteråret.

Queen® Outdoor

Queen® Outdoor konceptet består af sorter der er nemme at holde. De er gennemtestede til at modstå regn, tørke, vind, skygge og fuld sol. Trives ved temperatur på 5-35 grader. Det er et nemt og smukt valg til altaner, terrasser og haver i hele Europa. Lad de visne blomster blive siddende og oplev hvordan de blomstrer igen og igen til den første frost rammer. Inspirerende billeder og plejeinstruktioner er inkluderet på den attraktive, beskyttende emballage.

Se sortimentet

Queen® CutFlowers

Queen® CutFlowers har sat helt nye standarder for holdbarhed indenfor kategorien afskårne blomster. Det er både de nøje udvalgte sorter samt egenskaberne der kendes fra potteplanten kalanchoe. Herudover er sorterne ethylenresistente hvilket bidrager til den meget lange holdbarhed. Brug dem i buketter og dekorationer og oplev en helt ny og holdbar elegance.
Opbevares ved mindst +10 grader.

Se sortimentet

Queen® Sukkulenter

Queen® Green sorterne er alle forskellige kalanchoearter. De er sukkulenter og har derfor også den lange holdbarhed der kendes fra kalanchoe potteplanten. Behovet for vanding er minimalt, og de egner sig derfor utrolig godt til sammenplantninger, evt. sammen med Queen® potteplanter. Et spændende alternativ til de farverige Queen® sorter.

Se sortimentet
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--