da se en tr


Miljøvenlig produktion

Hos Queen® har vi gennem tre generationer haft tradition for at prioritere miljøet højt. Vi gør vores ypperste for at minimere vores produktionsaktiviteters påvirkning på miljøet. Vores mission er at producere smukke blomster og planter i høj kvalitet, som du kan købe med god samvittighed. Gennem generationer har vi optimeret vores processer og bestræbt os på at mindske vores energiforbrug, hvilket har resulteret i en lang række tiltag. Læs mere her. 


 

Biologisk bekæmpelse  

Vi bruger biologiske hjælpemidler til at styrke planterne, samt til at bekæmpe sygdomme og skadedyr i produktionen. Biologisk plantebeskyttelse imødekommer vores ønske om en mere bæredygtig produktion samtidig med, at det sikrer et sundere arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi arbejder med flere biologiske værktøjer i kampen mod plantesygdomme og skadedyr. F.eks. er de såkaldte bankerplanter, jordrovmider og nyttesvampe blot tre eksempler ud af en lang række biologiske hjælpemidler, som vi anvender.


 

Læs mere her

Varmevekslere og varmepumper

Det er vigtigt for os at minimere vores energiforbrug – hver dag. Derfor har vi installeret både varmevekslere og varmepumper, der begge bidrager til et energineutralt drivhus.


Læs mere her

Vandforbrug og recirkulering

Vi opsamler regnvand fra vores drivhustage, som vi senere bruger til at vande med. Det vand planterne ikke bruger opsamles og genbruges, derved recirkuleres vandet 100%.


 

Læs mere her

Energibesparelse ved brug af vækstlys, LED lys og flerlagsgardiner

I produktionen benytter vi os af vækstlys og LED lys, som har hver sin positive effekt på miljøet. Derudover har vi installeret 2-lags isoleringsgardiner i alle vores drivhuse.


 

Læs mere her

MPS Certifikater

Hos Queen® går bæredygtighed og forretning hånd i hånd. Vores forbedringer af hensyn til miljøet dokumenteres og rapporteres hver måned. De månedlige rapporter sendes til Milieu Project Siertellt (MPS), der siden 1993 har administreret miljøregistreringssystemet MPS.


MPS er en international kontrol af, hvor bæredygtig og miljøbevidst gartnerier er, og derfor er vi stolte over at have både MPS-A, MPS-GAP og MPS-SQ.


 

Læs mere her

Plantesundhed

Queen overholder naturligvis alle EU-regler om plantesundhed, jævnfør den nye plantesundhedslovgivning.


 

Læs mere her
Indkøbskurv

Total: DKK 0,00

Køb
--